Heb je een mooie zangstem en wil je graag in een oratoriumkoor zingen? Aan tenoren en bassen is bij ons altijd behoefte, maar ook voor goede sopranen en (lage) alten hebben we nog plaats. Je hoeft niet per se van blad te kunnen zingen (mag natuurlijk wel), maar notenkennis is wel erg handig. Je bent van harte welkom! Proef de sfeer van ons koor, maak kennis met enkele leden en met de dirigent, en kom er zo vanzelf achter of het je bevalt.

Op donderdagavond repeteren wij van 19.45 tot 22.15 in Kerk De Goede Herder, Van Boshuizenstraat 420. Wij zijn bezig met de repetities voor de Messiah van G.F. Händel.

Heb je interesse om mee te zingen dan ben je welkom. Heb je hier toevallig bladmuziek van, neem die dan mee. Anders hebben we misschien nog wel een reserve-exemplaar. Of je kijkt mee met je buurman of -vrouw. Besluit je lid te worden, dan krijg je een stemtest bij de dirigent en een gesprek met twee bestuursleden. En daarna staat niets je glanzende koorcarrière nog in de weg!

Projectleden
Omdat in ons koor - waar niet? - een tekort is aan goede mannenstemmen, kunnen goede tenoren en bassen ook lid worden voor de duur van een project. Je moet dan wel een stemtest doen natuurlijk, net als andere leden. En je moet ook minstens drie maanden onze repetities bijwonen, al ken je je partij nog zo goed. Maar je betaalt een aangepast bedrag voor projectlidmaatschap. Mocht je uiteindelijk toch lid willen worden, wat wij natuurlijk heel fijn vinden, dan wordt de rest van de jaarcontributie verrekend met de penningmeester.

Contributie
Onze contributie is slechts 20 euro per maand (dus 240 euro per jaar) en je krijgt er een heerlijke hobby voor terug!

Aanmelden
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Onze uitvoering met o.a. het Requiem van Fauré op zaterdag 20 november 2021 in de Dominicuskerk

Contact Details

Secretariaat K.C.O.V. Amsterdam

Email: secretaris@kcovamsterdam.nl
Website: www.kcovamsterdam.nl

KVK: 40532269

Repetitieadres

Repetitieadres K.C.O.V.,
De Goede Herderkerk

van Boshuizenstraat 420,

1082 BA, Amsterdam