<English will follow after Dutch>

Heb je interesse om te zingen in een groot oratoriumkoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen altijd nieuwe zangers gebruiken.
Op donderdagavond repeteren wij van 19.45 tot 22.15 in de Goede Herderkerk, Van Boshuizenstraat 420, Amsterdam-Buitenveldert.

Hoe werkt het?
Voor meer informatie stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op een donderdagavond om te luisteren of om mee te zingen.

Ben je na een paar keer meerepeteren nog steeds enthousiast dan kun je een afspraak maken met de dirigent en de koorcommissaris voor een stemtest. Bij de stemtest speelt de dirigent een aantal toonladders of melodielijnen voor op de piano en die zing je dan na. Hij luistert in welke stemgroep je het beste past en of je stem voldoende aansluit bij het koor.

Tot ziens bij onze repetities!

----------------------------------

Are you interested in singing in a big oratorium choir? You are more than welcome at KCOV Amsterdam. We can always use new singers!

On Thursday evening we rehearse from 19.34 tot 22.15 in De Goede Herderkerk, Van Boshuizenstraat 420, Amsterdam-Buitenveldert.


Please send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and come visit our rehearsals on thursday evening.

Hope to see you soon!

Contact Details

Secretariaat K.C.O.V. Amsterdam

Email: secretaris@kcovamsterdam.nl
Website: www.kcovamsterdam.nl

KVK: 40532269

Repetitieadres

Repetitieadres K.C.O.V.,
De Goede Herderkerk

van Boshuizenstraat 420,

1082 BA, Amsterdam