Een koor als de KCOV kan niet zonder vrienden. Sterker nog: we hebben er nooit genoeg. We zijn dan ook zuinig op onze vrienden. Ze krijgen van ons een voorkeursbehandeling, of ze nu gewoon vriend zijn, vriend+ of  vriend++. We houden onze vrienden op de hoogte van onze concerten en overige optredens. En bij onze concerten hebben we de mooiste plaatsen in Het Concertgebouw (het 'vriendenvak') speciaal voor hen gereserveerd.

U kunt al vriend van de KCOV Amsterdam worden vanaf €20,00 per jaar. Dan weet u zeker dat u, als u bij ons (dus via de site of een van onze leden) een kaartje voor ons concert koopt, in het 'vriendenvak' komt te zitten.

U kunt ook vriend+ worden. U betaalt dan €84 per jaar (meer mag ook). Dan hebt u recht op één vrijkaart per concert. En voor uw vrienden en relaties reserveren we maximaal 5 plaatsen in het 'vriendenvak'.

Vrienden++ betalen het dubbele (€168 of meer). Maar dan hebt u ook recht op twee vrijkaarten voor elk concert. En we reserveren voor uw vrienden en relaties maximaal 10 plaatsen in het 'vriendenvak'.

Bedrijven kunnen ook zakenvriend van de KCOV Amsterdam worden. En omdat bedrijven vaak speciale wensen hebben, praten we met hen graag over een sponsorpakket op maat. Als u een mailtje stuurt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., nemen we zo snel mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.

 

 

Contact Details

Secretariaat K.C.O.V. Amsterdam

Email: secretaris@kcovamsterdam.nl
Website: www.kcovamsterdam.nl

KVK: 40532269

Repetitieadres

Repetitieadres K.C.O.V.,
De Goede Herderkerk

van Boshuizenstraat 420,

1082 BA, Amsterdam